Veličanstvena prilika naših juniora!

BeFunkyCollageGNK Dinamo Zagreb je svladao Slaviju u Pleternici s 0-3 i prometnuo se izglednog finalistu Hrvatskog nogometnog kupa za juniore. Ostala je im je zacjelo formalnost u uzvratnoj utakmici 27. travnja u Zagrebu. A istog datuma, u 16,30 sati, povijesnu utakmicu za finale Kupa, u drugom polufinalnom paru, igraju naši HYPO-LIMAČI protiv Gorice. Dovoljna ime je bilo kakva pobjeda ili čak remi – 0-0.

Veličanstvena je prilika pred našim juniorima! U prvoj utakmici polufinala Kupa odigrali su u gostima remi 1-1. Oba gola stigla su iz 11-eraca. Prvo je zabio Muhar u 6. minuti za 1-0, da bi do poravnanja rezultata došlo u 41. minuti preko Tomasa. Hypo-Limačima je u ranoj fazi susreta iskljčen igrač (6. minuta), ali je brojčano stanje poravnato kada je i domaći igrač zaradio crveni karton u 12. minuti. Od tog trenutka Hypo-Limači su bolje stajali na terenu i poravnanje rezultata se nametnulo kao realna stvar.

Poslije prve utakmice tako imaju aktivan rezultat 1-1. Za plasman u finale Kupa dovoljna im je bilo kakva, i minimalna pobjeda, ali i remi 0-0. Utakmica se igra 27. travnja u 16,30 na Akademiji Krpan&Babić u Osijeku. I ako dođu to pitrebnog rezultata, a u što ne treba sumnjati, juniori Hypo-Limača našli bi se u finalu Hrvatskog nogometnog kupa, zacjelo protiv Dinama. Finale je na rasporedu 18. travnja.

U 1/4 završnici Kupa juniori Hypo-Limača, inače, svladali su Zadar s.d.d. s 1-0, prijetoga Cibaliju s.d.d., Kustošiju … u pretkolu Slavoniju. A za takav niz valja ih nagraditi velikom podrškom navijača 27. travnja na putu do finala Kupa.

Odgovori

Translate »