Uskrs na Akademiji: Zeko i Podravka d.d. darivali svu djecu na Akademiji Krpan&Babić

zec-19Prvo je Zeko zviždukom i ‘ulaskom u teren prekinuo’ prijateljsku nogometnu utakmicu starijih prionira, a potom ‘napravio mjesta’ za turnir našim najmlađim članovima, polaznicima Otvorene škole, da bi konačno krenuo svim polaznicima Akademije Krpan&Babić dijeliti darove za Uskrs, a koje je i opet Akademiji omogućio provjereni i dokazani nogometni prijatelj, sponzor – Podravka d.d.

Svirala je glazba sa razglasa s terase Akademije, a Zeko se valjao skupa s ‘klincima’ po travi za vrijeme odigravanja turnira. ‘Napadala’ su ga djeca, rušila na travnjak, dodavala mu loptu, a on se nespretno, ali ipak snalazio sa svojim oblim tijelom i dugim ‘šapama’. Nije manjkalo ni vriske ni smijeha … sve puno zabave.

A Podravka d.d. nipošto nije iznevjerila ‘klince’ na Akademiji. I opet su to bili bogati brojni darovi. Nije ih manjkalo niti za jednog našeg člana. Navalila su djeca na slastice iz vrećica, grickalice i bombone. Jer smiju, treniraju :)

A nisu se ni stariji članovi bunili pred darovima, Zekom i fotografiranjem … Uostalom, pogledajte kako nam je odbro bilo i na ovaj Uskrs na Akademiji Krpan&Babić. Hvala svoj djeci, roditeljima, trenerima, sponzoru … Bilo je divno!!! :)

Odgovori

Translate »