Uskoro počinju nova sezona i Otvorena škola na Akademiji Krpan&Babić

otvorena.skolaUskoro počinje nova sezona na Akademiji Krpan&Babić u Osijeku, a s njom i Otvorena nogometna škola za naše najmlađe polaznike, potencijalne buduće vrhunske nogometaše Slavonije i Hrvatske.

S prvim danima kolovoza 2017. godine kreću treninzi Otvorene škole na Akademiji Krpan&Babić u Osijeku. Dobrodošla su sva djeca od 6 i više  godina starosti, a uz minimalnu sportsku opremu, odnosno kratke hlačice, pamučnu majicu i kopačke (ili patike).

U Otvorenoj školi, ali i u svim drugim, starijim dobnim skupinama, djeca rade na nogometnoj igri, tehnici i taktici, razvijaju natjecateljski duh, moralne vrijednosti, suradnju i fair-play. Sa svom djecom radi više vrhunskih nogometnih stručnjaka, čime im je poklonjena maksimalna pozornost za trajanja cijelog treninga. Sportskih rekvizita i lopti ne manjka. Svakoga čekaju njegova sredstva za rad na treningu. I trenira se na umjetnoj travi, često i pod reflektorskom rasvjetom.

Otvorena škola trenira najmanje 3 puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 19 sati, ali i katkad češće, kada se organiziraju interni sponzorski pokriveni turniri s nagradama. Ostale dobne skupine u natjecateljskom ritmu treniraju više puta tjedno u različitim terminima, ovisno o školskoj nastavi. I nastupaju u natjecanjima NS Osijek, 1. kvalitenoj ligi, kao i u nacionalnom Kupu.

I napokon, ništa manje važno, a u smjeru pravilnog razvoja djece – naši treneri sustavno rade selekciju i vode računa da se djeca osjećaju dobro na treningu, raspoređena u adekvatne jakosne i starosne skupine.

Akademija Krpan&Babić u 6 godina postojanja ima nekoliko inozemnih transfera svojih mladih nogometaša, 5 mladih reprezentativaca Hrvatske, osvojena prvenstva Hrvatske u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji nogometnih središta, kao i osvojen Kup Hrvatske juniora, pobjedom protiv Dinama u prošloj sezoni.

Uskoro na našoj internetskoj stranici, kao i na našoj Facebook stranici očekujte precizne informacije o početku Otvorene škole i treninga ostalih dobnih skupina. Informacije možete dobiti i osobno u tajništvu Akademije, kao i telefonski na broj 091/5733556.

Odgovori

Translate »