Posjet predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i Humanih zvijezda Hrvatske‘03

predsjednik.akademija (4 of 10)Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović i predstavnici Udruge Humane zvijezde Hrvatske ‘03., istaknute osobe svijeta politike i sporta, posjetili su danas (petak, 13. veljače 2015.) članove, djecu i trenere nogometne Akademije Krpan&Babić u Osijeku, a malo nakon što su posjetili SOS Dječje selo u Ladimirevcima.


Drugi je to posjet Humanih zvijezda Hrvatske Akademiji, prvi predsjednika Republike Hrvatske, a u 5 godina djelovanja nogometne škole u Osijeku, koja broji približno 250 polaznika u svakom trenutku i koja je minule godine ‘stvorila’ čak 4 mlada hrvatska nogometne reprezentativca (U-15).

Humane zvijezde Hrvatske predstavili su Branko Tušek i brojni bivši hrvatski nogometni reprezentativci i vrhunski nogometaši.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, uz Humane zvijezde Hrvatske, zakratko je pokazao nogometno umijeće i znanje, koristeći priliku ohrabriti ‘klince’ s Akademije u namjeri postajanja profesionalnim nogometašima.

– Neki od vas zasigurno će postati nogometaši, ali i oni koji ne postanu, na pravom su putu da sportom, podalje ulice i loših navika, postanu pravi ljudi – kazao je predsjednik Republike.

Visoke goste ispred Akademije su dočekala dvojica osnivača, predsjednik Marko Babić i Humana zvijezda Petar Krpan, ne krijući zadovoljstvo posjetom predsjednika.

– Silno smo danas ponosi posjetom visokih dužnosnika, napose predsjednika Republike, a čiji dolazak nam daje za pravo vjerovati kako smo na pravom i časnom putu odgoja djece – ustvrdio je Marko Babić.

Djeca Akademije svoje nogometno znanje demonstrirala su u zimskom balonu, kratkim pokaznim treningom pred okupljenima, za što su primili pohvale.

Odgovori

Translate »