Nastavlja se prvenstvo! Počinje proljeće!

otvornici.2 (2 of 38)Ovog vikenda se nastavlja prvenstvo NS Osijek, a gdje Hypo-Limači sudjeluju u 6 dobnih kategorija i 2 kvalitetna ranga, kod starijih i mlađih pionira. Prve utakmice na rasporedu su u petak, 13. ožujka.

Istina, čak 4 utakmice su odgođene, kadeta i juniora, odnosno mlađih i starijih pionira 1. kvalitetne lige, ali će zato zaigrati mlađi i stariji pioniri 2. kvalitetne lige, kao i predpočetnici i početnici.

 

Juniori  nastavljaju sezonu s 8. mjesta ljestvice 1. kvalitetne lige. Utakmica protiv NAŠK-a je odgođena, kao i susret kadeta, koji nastavljaju s 3. mjesta ljestvice i 2 boda zaostatka za vodećom ekipom 1. kvalitetne lige Osijekom.

Odgođene su i utakmice mlađih i starijih pionira 1. kvalitetne lige protiv Osijeka. Ali, valja znati, mlađi pioniri su na 3. mjestu ljestvice sa 4 boda zaostatka za Cibalijom, a stariji na istoj poziciji s istim bodovnim zaostatkom, ali za Hajdukom.

Pa ipak, mlađi i stariji pioniri 2. kvalitetne lige igraju u petak u Gradskom vrtu protiv Osijeka II. Mlađi otvaraju proljeće u 19,30 sati, a stariji pioniri, Hypo-Limači II u 20,30 sati. Stariji pioniri 2. kvalitetne lige su na 4. mjestu na ljestvici sa 7 bodova zaostatka za vodećim Belišćem, a mlađi na 2. mjestu s 2 boda zaostatka za Đakovo-Croatijom II.

I najzad, predpočetnici i početnici prve utakmice proljetnog nastavka sezone igraju u nedjelju. Početnici imaju 5 bodova manje od Osijeka, i na 3. su mjestu. Predpočetnici pak predvode 1. kvalitetnu ligu, bodovno poravnati s Osijekom, ali s boljom gol-razlikom. Prve utakmice proljeća i predpočetnici i početnici igraju u gostima kod Valpovke. Prva utakmica je na rasporedu u 10,00 sati.

Da se podsjetimo jesenskog dijela sezone, dijelimo pojedine fotogalerije s početka prvenstva …

 

Odgovori

Translate »