Nova generacija kadeta Hypo-Limača obranila naslov prvaka Hrvatske!

Samo četiri tjedna poslije juniorskog podviga, pobjede nad zagrebačkim, četvrtfinalistom europske Lige prvaka Dinamom i osvajanja nacionalnog trofeja, Kupa Hrvatske, sada su i kadeti Hypo-Limač Elektre u Osijek donijeli trofej!

momcad.kadetiKadetski članovi Akademije Krpan&Babić u četvrtak, 16. lipnja, su osvojili Amatersko prvenstvo Hrvatske u Sesvetama, obranivši tako i novom generacijom kadeta lanjsku titulu. U samo mjesec dana Hypo-Limači su u Osijek donijeli nevjerojatne uspjehe!
Kao prvaci 1. Kvalitetne lige NS Osijek, Hypo-Limači su se plasirali za Završnicu prvenstva Nogometnih središta Hrvatske za kadete, a gdje su ih dočekali riječka Lokomotiva, Koprivnica, sinjski Junak i Hrvatski Dragovoljac.
Hypo-Limač Elektra je svladala Lokomotivu rezultatom 3-1, potom Junak iz Sinja s 2-1, da bi remizirali s Hrvatskim Dragovoljcem 0-0, a potom svladali Koprivnicu s 4-0.
Poslije 4 utakmice Hypo-Limači su imali 10 osvojenih bodova, isto kao i Hrvatski Dragovoljac, momčad s kojom su odigrali susret bez golova. Istovremeno imali su i jednaku gol razliku, ali su Hypo-Limači postigli više golova na završnom turniru i time osvojiti tiulu Amaterskog prvaka Hrvatske.
Istovremeno, Toni Fruk, kadet Hypo-Limač Elektre, proglašen je najboljim igračem cijelog turnira u Sesvetama.
– Poslije završene sezonemogu reći da je ovo vrlo uspješna godina za cijeli klub, za cijelu Akademiju Krpan&Babić. Prvo su juniori osvojili Kup, a sada su i kadeti obranili naslov prvaka. Obrana titule s novom generacijom velika je stvar, ogromna! Čestitam dečkima, zahvaljujem roditeljima, trenerima, rukovodstvu Akademije … Ovo je veliki poticaj dečkima za sljedeću sezonu, za njihove nogometne karijere. Zaslužili su to svojim radom, svaku sekundu veselja – rekao je poslije turnira njihov trener Dražen Jakšetić.

momcad.kadetibasic.fruk

Odgovori

Translate »