Nogometni praznik u Beču – uz Hypo-Limače

image-1e708f315f41bb968f139d6639c899a7f5edde9f22e15db38d5358c97a293718-VU godini proslave 10. obljetnice SK Cro-Vienna Beč, spomenuti nogometni klub i veliki prijatelj naše Akademije, Akademije Krpan&Babić, i opet organizira anualni Dvoranski turnir u nogometu za najmlađe uzraste, od U-9 do U-11. Zaigrati će kasnije i stariji dečki, veterani, ali za svoju dušu i gušt.
Turnir će se održati 20. i 21. veljače 2016. godine, a ovo shvatite kao poziv na uživanje u nogometnoj čaroliji najmlađih igrača iz Beča, okolice i drugih europskih gradova. Ove godine onamo stiži momčadi Linza, Slovana iz Bratislave … a iz Hrvatske Vrapče, Dinamo iz Požege, vinkovački Dilj, Tomislav s Livane i svakako – treću godinu u nizu Akademija Krpan&Babić i naši Hypo-Limači, uvijek rado viđeni gosti koji svojim nogometnim umijećem i fair-play igrom uvijek iznova oduševe posjetitelje natjecanja u Beču.

Zanimljiva vijest stiže iz veteranskih selekcija, gdje javljaju da će za Dilj nastupati braća Pavličić, nekadašnji igrači Cibalije i mladi reprezentativci Hrvatske, a za Tomislac dolaze igrati bivši osječki prvotimci Babić, Nikšić, Pavličić, Vuica …

– Svim našim gostima želimo dobrodošlicu i potruditi ćemo se kao i svake godine da budemo dobri domaćini. Stoga vas još jednom pozivamo u ime kompletne SK Cro-Vienna Beč da dođete i uživate u prazniku nogometa – najavljuju iz kluba SK Cro-Vienna Beč.

Uostalom, pogledajte galeriju s turnira prošle godine …

 

Odgovori

Translate »