McDonalds Cup za najmlađe, starijima – kruha, masti i paprike !!!

mcdonalds.cup.15 (80 of 80)Pred nama je FANTASTIČNA SUBOTA na Akademiji Krpan&Babić. Već od 8 sati izjutra 12. prosinca 2015. godine, a kao uvertira u tjedan poslije i dolazak Djeda Božićnjaka, počinje druženje na Akademiji. Svih roditelja, djece, članova …

Središnji dio dana i vikenda svakako će biti u podne u subotu, a kada za djecu naše Otvorene škole, za naše najmlađe Hypo-Limače počinje McDonalds Cup, turnir starog sponzora i znanca, prijatelja Akademije. Za djecu koja inače treniraju u dvorani, u subotu u podne na travnjaku Akademije počinje interni turnir s McDonalds nagradama.

A za sve one malo starije, pa i najstarije, ako računamo roditelje, predviđena je zabava u vrijeme treninga njihove djece – uz ‘DJ Čukija’ i zakusku s kruhom, mašću i paprikom.

Kadeti i juniori, njihovi roditelji na Akademiji su dobrodošli već od 8 sati, mlađi i stariji pioniri nam se priključuju od 9.30, predpočetnici i početnici od 10.30 sati. Isto se nastavlja i u nedjelju, a što će reći da su pioniri dobrodošli na trening i zabavu od 9.30, a predpočetnici i početnici od 10.30 sati.

Dragi roditelji i članovi Hypo-Limač Elektre – dobrodošli! Najmlađi, ne zaboravite na McDonalds Cup u subotu u podne!

Odgovori

Translate »