Nekategorizirano
Krpan s U17 osvojio Telki Cup, Babić s Olympiacosom prošao Partizan

Krpan s U17 osvojio Telki Cup, Babić s Olympiacosom prošao Partizan

Sjajni uspjesi naših osnivača! Petar Krpan i Marko Babić na međunarodnoj nogometnoj sceni u trenerskim pozicijama u srijedu ostvarili briljantne nogometne uspjehe! Čitajte na našoj stranici sve o tome!

Osnivači Akademije Krpan&Babić, Petar Krpan i Marko Babić, kao profesionalni treneri na nacionalnoj i međunarodnoj sceni, ovaj su tjedan postigli vrhunske uspjehe! Krpan je osvojio turnir, Babić se plasirao u play-off Lige prvaka!

Golovima Svržnjaka, Brnića i Šarića (2), Hrvatska U17 mlada reprezentacija, a pod vodstvom izbornika Petra Krpana, pobijedila je jučer vršnjake Češke (4-1)  i osvojila Telki Cup! U prethodne dvije utakmice u skupini, mladi Krpanovi Hrvati su remizirali sa Slovačkom (0-0) i Mađarskom (2-2), da bi posljednjem utakmicom i pobjedom od 4-1 osvojili turnir u Mađarskoj.

Za to vrijeme u Grčkoj, u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige europskih prvaka, pomoćni trener Olympiacosa Marko Babić remizirao je s beogradskim Partizanom (2-2), što mu je uz pobjedu iz prve utakmice u Beogradu 1-3, osiguralo plasman u play-off.

Krpan se sada vraća u Hrvatsku, a Babića u Nyonu sutra čeka ždrijeb play-offa Lige prvaka, s još 43 kluba iz Europe, a koji počinje u 13 sati!

Odgovori

Translate »