Kamp popunjen – Prvi trening 1. srpnja u 18:00 uz BOBI :)

03.berlin.100514-25-of-25Besplatni nogometni kamp od 1. do 15. srpnja na Akademiji Krpan&Babić je POPUNJEN. Prijavilo se 100 djece. Hvala Vam na povjerenju. Ali, primite još ove dvije VAŽNE OBAVIJESTI …

Ukoliko netko iz bilo kojeg razloga odustane od pohađanja kampa, molimo roditelje da nas obavijeste pravovremeno, a kako bi se druga djeca mogla prijaviti.

Također, za sve one koji nam dolaze po prijavi i dogovoru, već na prvom treningu čeka veliko iznenađenje. Prvi trening će se održati 1. srpnja u 18:00 sati na Akademiji Krpan&Babić, a sponzorski će ga ‘pokriti’ BOBI. Dolazi nam maskota, a s njom i slasni i slani Bobi proizvodi, omiljena dječja grickalica ovih prostora, već godinamaaaaaa :)

I da Vas podsjetimo zakratko: Bez naknade, potpuno besplatno, za svu zainteresiranu djecu od ’06. do ’11. godišta, Akademija Krpan&Babić organizira Ljetni nogometni kamp ’17.  Kamp će se održati od 1. do 15. srpnja 2017. godine.  Kamp će se provoditi uz stručni nadzor i odgovarajuće nogometne rekvizite. Mladi nogometaši će imati priliku stjecati osnove tehnike i taktike, ali će svakako biti i naprednijih treninga za one koji već imaju nogometnih osnova. Svakako će djeca imati priliku i igrati nogomet, odvagnuti se u međusobnim utakmicama. Sve što je potrebno  je minimalna sportska oprema, odnosno kratke hlačice i pamučna majica, uz sportsku obuću. Poželjne su kopačke, no i patike će poslužiti.

Vidimo se uskoro i veselimo se zajedničkom nogometnom druženju.

Odgovori

Translate »