Kadeti PRVACI – stariji pioniri TREĆI u Hrvatskoj

zavrsnica.amat.prv (8 of 13)Kadeti Hypo-Limača postali su danas u Sesvetama, na Završnici amaterskog prvenstva Hrvatske – prvaci Hrvatske 2015. godine! Stariji pioniri na istoj završnici stigli su do 3. mjesta. Dvije momčadi Hypo-Limača iz Osijeka na samom su hrvatskom vrhu amaterskog nogometa!

Nakon što su kadeti i stariji pioniri suvereno osvojili 1. kvalitetnu ligu NS Osijek i ostvarili plasman na Završnicu Amaterskog prvenstva Hrvatske, predstavljali su naše nogometno središte između 5 najjačih uzrasnih momčadi u Hrvatskoj.

Kadeti su do 1. mjesta i osvajanja prvenstva stigli s 3 pobjede i jednim neodlučenim rezultatom, svladavši Bjelovar (3-1), Lokomotivu iz Rijeke (2-1), Adriaticu iz Splita (4-0) i remiziravši sa Sesvetama (2-2). Uz osvojeno prvenstvo, titulu najboljeg igrača ponio je kadet Hypo-Limača Babec, a vratara Stanić.

Stariji pioniri osvojili su 3. mjesto s dva trijumfa i dva poraza. Bili su bolji od Zameta (4-0) i Međimurja (5-2), a slabiji od Adriatice iz Splita (1-3) i Sesveta (1-4). Najboljim igračem turnira među starijim pionirima proglašen je Hypo-Limač Hanuljak.

Čestitke našim dečkima, našim Hypo-Limačima!!!

Odgovori

Translate »