Kadeti prošli 1/16 finala Kupa, pionirima ‘presudili’ 11-erci

kup.191114 (11 of 12)Kadeti nastavljaju natjecanje u Kupu! Stariji pioniri su zastali. Ali hrabro i muški. Tek nakon 11-eraca. Hypo-Limači su, naime, danas igrali utakmice 1/16 završnice Hrvatskog nogometnog kupa, a na travnjaku Akademije Krpan&Babić.

Kadeti Hypo-Limača plasirali su se u osminu završnice Hrvatskog nogometnog kupa! Rezultatom 2-1 bili su bolji od svojih vršnjaka iz Koprivnice, Slaven Belupa. Starijim pionirima Slaven Belupo bio je ravnopravan protivnik (0-0), sve do izvođenja 11-eraca, a gdje su Hypo-Limači, usljed manje preciznosti od gostiju, ostali u 1/16 završnice Kupa.

Kadeti su poslije 80 minuta utakmice imali 2-1 i osiguran nastavak natjecanja u Hrvatskom nogometnom kupu. Golove za Hypo-Limače protiv Slaven Belupa postigli su: za 1-0 Batarilo Čerdić u 5. minuti, a potom za 2-1, pošto su gosti izjednačili u 30., zabio je iz 11-erca Vinogradac u 72. minuti.

Stariji pioniri su kroz 70 minuta utakmice protiv Slavena ‘držali nulu’, a onda pokleknuli pri izvođenju 11-eraca. Jedini gol iz ‘penala’ postigao je Kirchbauer.

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija s današnjih utakmica …

Odgovori

Translate »