Juniori – Pobjednici Hrvatskog nogometnog kupa !!!

hnsFoto: HNS (naslovna fotografija) – Kolosalno! Sjajno! Briljantno! Kakav uspon! Kakav senzacionalan uspjeh! Juniori Hypo-Limač Elektre pobjednici su Hrvatskog nogometnog kupa. Akademija Krpan&Babić je u svega 6 godina postojanja stigla do prvog nacionalnog klupskog trofeja!

U finalu Hrvatskog nogometnog kupa za juniore, Hypo-Limač Elektra je danas u Sisku, na Gradskom stadionu, svladala momčad Dinama nakon boljeg izvođenja 11-eraca, a pošto je u regularnom vremenu susret završen bez pogodaka 0-0.

U zapisniku finalne utakmice bilo je ovih 18 igrača: Stanić Marin, Čolić Fran, Ciprić Josip, Lamza Matias, Vratković Marin, Dragojević Luka, Tomas Antonio, Vinogradac Edi, Milinović Dino, Radovanović Filip, Batarilo-Ćerdić Luka, Morovičanin Marko, Ezgeta Marko, Hanuljak Marko, Ilakovac Marko, Deže Silard, Marković Krešimir & Fruk Toni, ali su još brojni igrači iznijeli put do finala, a preko brojnih snažnih nogometnih kolektiva Hrvatske

Veliko je slavlje bilo u svlačionici Hypo-Limača nakon utakmice, a pošto su osvojili Kup. Zaslužili su! Poslije sjajne utakmice, čvrstog stava na travnjaku, ne dopuštanja protivniku da se odveć razmaše u igri, Hypo-Limači su bili sasvim ravnopravan protivnik Dinamu, jednoj od najboljih europskih nogometnih škola.

Odmah nakon utakmice trener juniora Hypo-Limač Elektre Marko Babić je izjavio: Pobjeda je ovo prije svega naših mladih dečki, naših igračima, a onda i svih trenera koji su radili s njima od trenutka kada su stigli u klub. Posebno se zahvaljujem našem velikom prijatelju i treneru Milanu Đuričiću. Kao što smo rekli, nismo došli danas na finale kupa samo odigrati utakmicu, već dati sve od sebe da uspijemo. I jesmo! Presretan sam! Dečki su broj 1, a mi treneri na klupi – sporedni likovi. Dečki su glavni! Čestitam im!

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija s utakmice finala Kupa, trenutka kada su dečki ulazili na travnjak i slavili nakon susreta … (Foto: Antonio Bošnjak)

 

Odgovori

Translate »