Hypo-Limači U-13 i U-11 predvode skupine u Berlinu

image-1e708f315f41bb968f139d6639c899a7f5edde9f22e15db38d5358c97a293718-VAkademije Krpan&Babić ‘puca’ od ponosa. Hypo-Limači U-13 već su osvojili skupinu, a Hypo-Limači U-11 će sutra. Samo jedna utakmica ih dijeli od toga. Stariji idu u osminu finala, mlađi zacjelo u polufinale.


Hypo-Limači U-13 iz skupine C s 1. mjesta nastavljaju natjecanje u 1/8 završnice na turniru ALLtogether u njemačkom Berlinu. Njihove klupske kolege, Hypo-Limače U-11, čeka još jedna utakmica tijekom sutrašnjeg dana, ali valja znati da i oni predvode kolonu skupine B. I pred njima je ‘knock-out’ faza, polufinale.

 
Naime, dvije ekipe Hypo-Limača, U13 i U-11 otputovali su prije koji dan u njemački Berlin, na međunarodni turnir ALLtogether, u organizaciji Komm Mit-a, a gdje nastupa više od 50 momčadi i ekipa iz 34 zemlje Europe.

 
Gibraltar FA je prvi ‘stradao’ s 2-0 pod naletom Hypo-Limača U-13 u skupini C, a malo zatim istog dana izgubili su od njemačkog VfB Marburga s 2-1, da bi sljedećeg, drugog dana turnira, dobili FC Saburtalo s 3-1, a potom i talijanski ASD LP Monteurpinu sa 6-0. Iz 4 utakmice uzeli su Hypo-Limači 9 bodova, uz gol-razliku 12-3, više nego dovoljno za 1. Mjesto u grupi i nastavak natjecanje u ‘knock-out’ fazi.
U ovom trenutku protivnik sutrašnje utakmice (10.7.) još nije poznat, a do kojeg će se doći dodatnim kvalifikacijama, pošto natjecanje po skupinama završi. Pojednostavljeno, pred Hypo-Limačima je vjerojatno nešto jednostavniji protivnik no što će ga dobiti drugi, makar u drugoj fazi lakih protivnika nema.
Prođu li 1/8 završnice natjecanja, Hypo-Limači idu na pobjednika utakmice mađarskog predstavnika Bozsik Körzeti Valog i još uvijek nepoznatu drugoplasiranu momčad skupine D, a što bi, kako stvari stoje, mogao biti grčki klub EPS Makedonia.
Za dalje kalkulacije još je prerano. Pratite nas ovdje i na službenoj stranici turnira, a gdje možete pratiti rezultate i rasplet natjecanja.
http://alltogether.komm-mit.com/taso/sarja.php?sarja=U13
Hypo-Limačima U-11 ostala je tek utakmice protiv ruske Olimpije Gvardejsk, danas (10.7.), a poslije čega će, takve su prilike čekati protivnika u poluzavršnici. Jer, prvog dana turnira suvereno su pobijedili njemački TuS Wintersheid s 5-0, a potom, maloprije, i njemačku Borussiju Pankow sa 7-1. Predvode ljestvicu B grupe ususret ‘knock-out’ fazi, dočim sutrašnji protivnik još nema bodova.
U polufinalu, ostanu li prvi, čekati će ih drugoplasirani skupine A, a to je u ovom trenutku hrvatski Uljanik.
Do finala još ima dana, a do tada nas pratite ili ovdje ili na stranici turnira.
http://alltogether.komm-mit.com/taso/sarja.php?sarja=U11
Nove vijesti, sumu dana, čitajte i sutra na našoj internetskoj stranici, otprilike u isto doba dana. Vjerujemo u vrhunske rezultate naših Hypo-Limača.

Odgovori

Translate »