Hvala svima , hvala sponzorima: Čestit Božić!

djed.bozicnjak.20122014 (259 of 265)Hvala svima koji su došli! Hvala svima koji ste sudjelovali u humanitarnoj akciji! Hvala sponzorima: Podravci d.d. i Atlantic grupi d.d. Hvala svima koji ste uveličali Božić na Akademiji Krpan&Babić. Čestit Božić svima i uspješnu i sretnu novu 2015. godinu želi Vam naša i Vaša Akademija Krpan&Babić!

U dvorani Jug II u Osijeku danas je održan veliki Božićni susret članova Akademije Krpan&Babić, svih naših generacija djece, nogometaša, trenera i roditelja, a uz veliku pomoć i podršku dragih prijatelja sponzora, koji su naše ‘klince’ ispratili u Božić s vrećama sjajnih i lijepih darova. Istovremeno, roditelji i bake i djedovi sudjelovali su u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za operativni zahvat i postoperativnu rehabilitaciju 9-godišnjeg Osječanina Luke Amidžića, oboljelog od cerebralne paralize, a koji je bio također gost Božićnog susreta članova Akademije u dvorani Jug II u Osijeku.

Prije darivanja, prije nego su dvojica Djedica ušla u dvoranu, ‘klinci’ su, naši najmlađi članovi, imali pokazni trening za svoje roditelje, ne štedeći se kroz sat vremena rada. Djedice su izazvale oduševljenje među djecom, a posebno kada su u igri pokazali i nogometno znanje. Nema baš puno Djedica Božićnjaka koji znaju zaigrati takav nogomet.

– Djede Mraze, zabio sam gol – pohvalio se jedan od naših najmlađih članova Djedu Božićnjaku na svom postignuću.

Malo nakon treninga, velikog pljeska svim akterima, kao i našem gostu Luki Amidžiću, uslijedilo je darivanje. Sponzor Podravka d.d. pripremila je darove za sve uzraste naše Akademije, a s Podravkom je darove za stariji uzrast pripremila i Atlantic grupa d.d. Naravno da su ‘klinci’ munjevito rastvorili vrećice u potrazi za omiljenim slasticama. K tome, na izlazu ih je čekao i sladoled.

Prije nego pogledate galeriju fotografija i uvjerite se koliko nam je bilo dobro danas u dvorani, još jednom – hvala svima koji su došli, hvala svima koji ste sudjelovali u humanitarnoj akciji, hvala sponzorima: Podravci d.d. i Atlantic grupi d.d., hvala svima koji ste uveličali Božić na Akademiji Krpan&Babić. Čestit Vam Božić svima i uspješnu i sretnu novu 2015. godinu želi Vam naša i Vaša Akademija Krpan&Babić!

Pogledajte galeriju fotografija:

 

 

Odgovori

Translate »