Vijesti
Djedice stigle i ove godine na Akademiju! Krpan&Babić Božić ;)

Djedice stigle i ove godine na Akademiju! Krpan&Babić Božić ;)

Red nogometa, red darova. I ne po zaslugama, već svima :) Svi su ‘klinci’ Akademije Krpan&Babić i ove godine dobili darove dvaju Djedica, tradicionalno ususret Božiću, a uz uvijek prisutnog prijatelja i sponzora Akademije – Podravku d.d.

Dva Djeda Mraza su, dakle, i ove godine pohodila članice i članove Akademije Krpan&Babić, od najmlađih do nešto starijih uzrasta, od Otvorene škole do starijih pionira. I darova nije manjkalo, kao ni osmjeha, zabave, treninga …

Tradicionalno, i tako već 9 godina u nizu, malo pred Božić na Akademiju ‘nalete’ Djedice s punom vrećom darova za sve ‘klince’. Ozražje bude toliko dobro i veselo da se ‘klinci’ nerijetko jure fotografirati s Djedicama, u svojoj nekoj pozi, fori…, posebno ovi stariji.

Uz stalnog prijatelja i sponzora nogometa, djece i Akademije, Podravku d.d., paketi za djecu bili su i ove godine bogato ‘opremljeni’.

Svi su ih uzrasti morali su ‘platiti’ treningom u subotu prijepodne, dočim su se tek najmlađi ‘provukli’ od treniranja, jer spustila se jača kiša, pa su primili darove bez trke za loptom.

Darove je primilo više stotina djece. A Djedice? Djedice su bili vrhunski, kao i svake godine…

Pogledajte galeriju:

Translate »