Vijesti
Predstavljen NIKE paket sportske opreme

Predstavljen NIKE paket sportske opreme

Uvođenjem standarda obveznog jednoobraznog odijevanja, a sukladno pravilima i drugih nogometnih klubova i škola, na Akademiji Krpan&Babić u utorak je predstavljen Nike paket sportske opreme.

Paket su predstavili predstavnici tvrtke Ferivija, dobavljača Nike-a, ujedno i dobavljača sportske opreme za Akademiju. Kod njih će se ista, u tenjskom Outlet-u moći isprobati i naručiti u odgovarajućoj veličini, a od ponedjeljka, 25. rujna.

Paket sportske opreme sadržava štucne, hlačice, dres, ruksak, trenerku i šuškavac, sa ili bez zimske jakne, o čemu ovisi i konačna cijena paketa kojeg kupujete. Oprema iz paketa koristiti će se na treninzima, ususret utakmicama, pri odlasku na gostovanje … Akademija, pored paketa, osigurava još dvije majice za rad, a djeci koja su u natjecateljskom programu, svakako, dresove za utakmice.

Paket sportske opreme možete pogledati na niže objavljenim fotografijama, kao i nekoliko fotografija s predstavljanja opreme u ponedjeljak.

Važno je znati da se paket može platiti karticama, prema tome i obročno, ali ćete točne detalje dobiti u Feriviju, sukladno svim njihovim prihvatljivim načinima plaćanja.

Cijene pakete, šifre proizvoda i drugo, navedeni su na fotografijama opreme. Jednom kupljeni paket moći će se nadopunjavati, odnosno nadomjestiti dokupljivanjem oštećeni dio opreme.

Više informacija može se dobiti telefonski ili u tajništvu Akademije, upitom na e-mail, svakako od ponedjeljka i u tenjskom Outlet-u Ferivija.

Odgovori

Translate »