Podravka d.d. i ‘zeke’ oduševili ‘klince’ na Akademiji

uskrs.280315 (47 of 150)Pune vrećice darova Podravke d.d., ‘fotka’ s našim ‘zekama’ i malo plesa uz dječje uskrsne ritmove! Akademija Krpan&Babić, naši članovi, roditelji, treneri i napose sponzor – Podravka d.d. obilježili su – Uskrs na Akademiji!

Gotovo 300 darova priskrbio je naš sponzor Podravka d.d. članovima Akademije Krpan&Babić, a već drugu godinu u nizu obilježavajući Uskrs u našoj nogometnoj školi. I ovoga puta se u vrećici našlo slastica – popularna Vafelada u 3 okusa, Linolada u 2 varijante, veeelika kutija Lino Cruncha, Lino čoko drink …

Darove su, uz fotografiranje, djeci podijelile naše ‘zeke’, zapravo ‘zeko’ i ‘zečica’. Među najmlađima oduševljenje je bilo skoro opipljivo, oni malo stariji su bili ‘cool’, a i roditelji su ‘otpustili kočnice’ i zabavili se.

Podravka d.d. je već obilježila darovima niz akcija na Akademiji Krpan&Babić, turnire, Božić, Uskrs …, a djeca se uvijek iznova raduju njihovim slatkišima, keksima …

U nastavku pogledajte veliku galeriju fotografija, a da Vam bude slikovito jasno kako nam je dobro bilo (klikom na fotografiju, otvarate sljedeću, od ukupno 150).

Odgovori

Translate »