Vijesti
Otvorena škola Akademije je – DANAS :)

Otvorena škola Akademije je – DANAS :)

Otvorena škola Akademije Krpan&Babić u punom je pogonu! Djeca i roditelji se vraćaju s ljetovanja, treneri rade svi do jednog, treninzi su svaki ponedjeljak, srijedu i petak :)
 
Dobrodošla su sva djeca od 6 i više  godina starosti, a uz minimalnu sportsku opremu, odnosno kratke hlačice, pamučnu majicu i kopačke (za najmlađe su i patike dovoljne).

 

U Otvorenoj školi djeca rade na nogometnoj igri, tehnici i taktici, razvijaju natjecateljski duh, moralne vrijednosti, suradnju i fair-play. Sa svom djecom radi više vrhunskih nogometnih stručnjaka, čime im je poklonjena maksimalna pozornost za trajanja cijelog treninga. Sportskih rekvizita i lopti ne manjka. Svakoga čekaju njegova sredstva za rad na treningu. I trenira se na umjetnoj travi, često i pod reflektorskom rasvjetom.
Otvorena škola trenira najmanje 3 puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 19 sati, ali i katkad češće, kada se organiziraju interni sponzorski pokriveni turniri s nagradama.
I napokon, ništa manje važno, a u smjeru pravilnog razvoja djece – naši treneri sustavno rade selekciju i vode računa da se djeca osjećaju dobro na treningu, raspoređena u adekvatne jakosne i starosne skupine.
Krpan&Babić u 6 godina postojanja ima nekoliko inozemnih transfera svojih mladih nogometaša, 5 mladih reprezentativaca Hrvatske, osvojena prvenstva Hrvatske u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji nogometnih središta, kao i osvojen Kup Hrvatske juniora, pobjedom protiv Dinama u prošloj sezoni.
Informacije možete dobiti i osobno u tajništvu Akademije, kao i telefonski na broj 091/5733556.

Odgovori

Translate »