Osječankama dvoransko prvenstvo 1. HNLŽ

turnir.2 (69 of 75)Ekipa ŽNK Osijek osvojila je 1. zimsko dvoransko prvenstvo Hrvatske za klubove 1. HNLŽ, pobjedom nad ekipom Splita, nakon boljeg izvođenje 11-eraca. Prvenstvo Hrvatske održano je ovog vikenda u balonu Akademije Krpan&Babić.

Poslije regularnog vremena finalne utakmice između Osijeka i Splita rezultat je bio 2-2, ali su višestruke prvakinje Hrvatske nakon boljeg izvođenja 11-eraca (3-2), osvojile i titulu prvih dvoranskih prvakinja Hrvatske.

Na turniru su pored Osijeka i Splita sudjelovali još trećeplasirana ekipa Viktorije iz Slavonskog Broda, četvrtoplasirana ekipa Dinama iz Zagreba, a uz njih i ekipe bez plasmana (ostali u skupini):    Ombla iz Dubrovnika, Agram, Katarina Zrinski iz Čakovca i Trnava iz Goričana. Svima je domaćin bio Osijek, odnosno pod balonom travnjak Akademije Krpan&Babić.

Nagradu, priznanje, medalje i pehar trećeplasiranoj ekipi dodijelio je Marko Babić, jedna od osnivača Akademije Krpan&Babić, a prvakinjama i viceprvakinjama priznanje, medalje i pehar dodijelili su ispred Hrvatskog nogometnog saveza, odnosno Županijskog nogometnog saveza Osječko-baranjske županije Zorislav Srebrić i Ante Vučemilović-Šimunović.

Pogledajte galeriju fotografija drugog dana natjecanja i dodjele priznanja i pehara …

Odgovori

Translate »