Mega Galerija fotografija: Djed Božićnjak na Akademiji

akademija.djedice.191215 (5 of 305)Božić na Akademiji !!! Više od 300 darova podijelila su danas dva Djeda Božićnjaka na Akademiji Krpan&Babić, svim svojim članovima, od juniora do polaznika Otvorene škole. Tradicionalno, kao i svake godine, uz brojne sponzore, na Akademiji je upriličen dolazak Djedica za svu svoju djecu.

Juniori i kadeti, s njima i mlađi i stariji pioniri, makar su prerasli ovakvo darivanje, spremno su pohrlili po darove sponzora Akademije, a napetost čekanja i oduševljenje darovima moglo ‘se rezati’ kada su u pitanju bili početnici i predpočetnici, napose polaznici Otvorene škole. Svi odreda stali su s darovima pred fotografski objektiv, a potom požurili zaigrati nogomet na internim turnirima svojih dobnih skupina. Razumije se, sve su promatrali brojni danas okupljeni roditelji. I makar je u rano jutro bila zima, grijala nas je sve odreda radost Božića.

Darove su i ove godine osigurali sponzori Akademije, Podravka d.d., Karolina d.o.o. i Dicentra d.o.o. Nema sumnje da su vrećice bilo sjajno ispunjene, jer nije bilo djeteta koje im se nije obradovalo zavirivši unutra.

Dva Djeda Božićnjaka i ove su godine promatrali interne nogometne turnire, pomalo se i okušali s loptom na radost djece, obećavši da će doći i sljedeće godine za svu dobru djecu Akademije.

U nastavku još pogledajte mega galeriju fotografija s današnje Božićne predstave na Akademiji …

 

Odgovori

Translate »