Karolina darivala ‘klince’ Akademije Krpan&Babić

karolina.kup.081115 (62 of 143)Najbolji mladi nogometaši Akademije Krpan&Babić, u dogovoru s roditeljima i Akademijom, a u ‘režiji’ Karoline d.o.o., imati će priliku posjetiti proizvodni pogon ovog prehrambenog giganta i iz prve ruke vidjeti gdje i kako nastaju slatki i slani proizvodi koji su sastavni dio svakog našeg doma. To je nagrada koju su zaslužili sjajnim nogometom.

Karolina d.o.o., kao suorganizator i sponzor, nagradila je danas na Akademiji Krpan&Babić trud i zalaganje najmlađih polaznika Akademije, Otvorene škole, a podijelivši nevjerojatno velik broj slatkih i slanih paketa svojih proizvoda svima koji su zaigrali na internom turniru. Oduševljenje naših ‘klinaca’ gotovo se moglo osjetiti, kako kroz igru i pobjede, tako svakako najviše kroz nagrade.

Na turniru je nastupilo gotovo 100-inu ‘klinaca’ Akademije, igrajući u tri dobne i jakosne skupine. Svi su zaslužili darove Karoline d.o.o., a najbolji međi njima, idu u posjet tvornici i proizvodnji slastica.

Ispred suorganizatora i sponzora turnira – Karolina Kupa ’15.,  Silvija Lauš pozdravila je djecu, kazavši kako je među njima zasigurno veliki broj onih koje ćemo jednog dana gledati na nogometnim travnjacima kao velike i prave nogometaše.

U nastavku pogledajte mega galeriju fotografija …

 

Odgovori

Translate »