Vijesti
FOTO ZEC: Stotine djece Akademije i darova Podravke na – Krpan&Babić

FOTO ZEC: Stotine djece Akademije i darova Podravke na – Krpan&Babić

Stotine djece, članova i mladih nogometaša Akademije Krpan&Babić, stotine naših Hypo-Limača, budućih vrhunskih majstora lopte, darivala je ususret Uskrsu Podravka d.d., naš osvjedočeni i stalni sponzor, prijatelj djece i nogometa, a uz pomoć medvjedića Lina i šarenog i najljepšeg Zeke ovih prostora.

Nije manjkalo ni nogometa, ni veselja, ni djece, ni darova, ni vriske, ni …

Zeko i Lino su na Akademiju stigli u nedjelju već u jutarnjim satima, dovukli sa sobom vreće i vreće darova Podravke d.d., potom i zaigrali ‘nogoš’ s našim ‘klincima’, a na koncu s pomoćnicom dijelili šarene i divne paketiće slastica i slanih grickalica našeg sponzora.

Iako su oni malo stariji naši nogometaši oklijevali stati pred objektiv fotoaparata, mlađi su trčali susresti se sa Zekom i Linom i zaviriti u vrećicu.

– Aaaaaaaa, super – vikao je jedan od Hypo-Limača spazivši sadržaj poklona, dok se oko mladih nogometaša sve crvenilo od pažljivo pakiranih darova.

– Ima li za trenere – dometnuli su stariji nogometni stručnjaci, a na što im je lakonski odgovoreno da nisu dovoljno stari da ne bi grickali Podravkine proizvode … :)

Tradicionalni Uskrs na Akademiji i opet je prošao vrhunski, nikada bolje i uvijek fantastično, na radost roditelja, djece, članova i trenera Akademije …

GALERIJA

Odgovori

Translate »