Vijesti
Foto: Vrtići na Akademiji Krpan&Babić: Deset trenera se tri puta tjedno ‘igra’ s ‘klincima’

Foto: Vrtići na Akademiji Krpan&Babić: Deset trenera se tri puta tjedno ‘igra’ s ‘klincima’

Krenulo je! Akademija Krpan&Babić najavila je i započela s akcijom – Sportom do zdravlja. Riječ je školi, odnosno radionicama i edukaciji kroz igru, a za svu djecu predškolske dobi, pa i one od 1. do 4. razreda OŠ.

U četvrtak su na Akademiju, a na pokaznu vježbu stigla dva dječja vrtića iz Osijeka, s ukupno oko 100-inu djece, u dvije grupe. Malo je reći da su se mališani zabavili. Nisu skidali osmjeh s lica dok je 10 trenera radilo s njima.

Radionice su namijenjene i djevojčicama i dječacima, a gdje ima prilike da se ‘klinci’ okušaju u gimnastici, nogometu, ‘graničaru’, igranju ‘gume’ … , a vježbajući gibljivost, koordinaciju, ravnotežu, preciznost, motoričke sposobnosti …

Škola će se održavati svakog tjedna na travnjaku Akademije na Jugu II, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19 do 20 sati, u vrijeme kada već ionako najmlađi polaznici Akademije imaju Otvorenu nogometnu školu.

Iz Akademije poručuju da se raduju dolasku djece već ovog tjedna, a da se za sve informacije, u međuvremenu, roditelji mogu javiti na telefonske brojeve ispisane na plakatu ispod galerije fotografija …

Tekst i foto: Osijeknews.hr

GALERIJA

Odgovori

Translate »