Dva Djeda Mraza na Akademiji darivala mlade nogometaše

djedmraz16_3767Juniori i kadeti uglavnom nisu pristajali sjesti ‘djedicama’ u krilo. Preveliki su :) Ali, darove su jednako kao i ‘klinci’ Otvorene škole dočekali s radošću. Danas su na Akademiji Krpan&Babić u Osijeku, uz sponzorstvo naših starih prijatelja i ‘saveznika’ mladih nogometaša Podravke d.d. i Karoline d..o.o. čak dva Djeda Mraza darivala svu mladež Akademije ususret Božiću.

Juniori kadeti su se fotografirali s ‘djedicama’ i ‘zdimili brzinom munje’, ali već stariji pioniri, mlađi pioniri, početnici, predpočetnici i polaznici Otvorene škole, osim fotografiranja s ‘djedicama’ na Akademiji su se danas zadržali u Božićnom nogometnom internom turniru. S najmlađima su i ‘djedice’ zaigrale nogomet, što je kod njih izazvalo posebno oduševljenje.

Niti jednog trenutka danas na Akademiji nije nedostajalo zabave i radosti, što kroz nogomet, što kroz druženje s dva Djeda Mraza. A bilo je i ponešto suza kod onih zaista najmlađih. :)

Velike i sadržajne darove osigurali su Podravka d.d. i Karolina d.o.o., a u vrećici se svakako moglo pronaći dosta toga i za ‘klince’ i za domaćinstvo, ponešto slatko, ponešto slano … I bez njih ovaj Božić ne bi bio toliko sjajan na Akademiji Krpan&Babić.

A roditelji? Roditelji su vrijeme kratili u ‘kafiću’ iznad Akademije, veseleći se i družeći za svo vrijeme trajanja darivanja, fotografiranja i internih nogometnih turnira. Nismo pitali, ali čini nam se da je kuhano vino najbolje išlo :)

U nastavku pogledajte galerije fotografija s ‘djedicama’ i s loptom …

TURNIRI

DJED MRAZ ’16.

Odgovori

Translate »