Djedice stigle i ove godine na Akademiju! Krpan&Babić Božić ;)

Red nogometa, red darova. I ne po zaslugama, već svima :) Svi su ‘klinci’ Akademije Krpan&Babić i ove godine dobili darove dvaju Djedica, tradicionalno ususret Božiću, a uz uvijek prisutnog prijatelja i sponzora Akademije – Podravku d.d.

Dva Djeda Mraza su, dakle, i ove godine pohodila članice i članove Akademije Krpan&Babić, od najmlađih do nešto starijih uzrasta, od Otvorene škole do starijih pionira. I darova nije manjkalo, kao ni osmjeha, zabave, treninga …

Tradicionalno, i tako već 9 godina u nizu, malo pred Božić na Akademiju ‘nalete’ Djedice s punom vrećom darova za sve ‘klince’. Ozražje bude toliko dobro i veselo da se ‘klinci’ nerijetko jure fotografirati s Djedicama, u svojoj nekoj pozi, fori…, posebno ovi stariji.

Uz stalnog prijatelja i sponzora nogometa, djece i Akademije, Podravku d.d., paketi za djecu bili su i ove godine bogato ‘opremljeni’.

Svi su ih uzrasti morali su ‘platiti’ treningom u subotu prijepodne, dočim su se tek najmlađi ‘provukli’ od treniranja, jer spustila se jača kiša, pa su primili darove bez trke za loptom.

Darove je primilo više stotina djece. A Djedice? Djedice su bili vrhunski, kao i svake godine…

Pogledajte galeriju:

Search

Popular Posts

 • Odskora Tanja vodi stranicu
  Odskora Tanja vodi stranicu

  Mlada naša uzdanica Tanja Marić, uskoro će početi s vođenjem stranice Akademije. Stay Tuned :)

 • Djedice stigle i ove godine na Akademiju! Krpan&Babić Božić ;)
  Djedice stigle i ove godine na Akademiju! Krpan&Babić Božić ;)

  Red nogometa, red darova. I ne po zaslugama, već svima :) Svi su ‘klinci’ Akademije Krpan&Babić i ove godine dobili darove dvaju Djedica, tradicionalno ususret Božiću, a uz uvijek prisutnog prijatelja i sponzora Akademije – Podravku d.d. Dva Djeda Mraza su, dakle, i ove godine pohodila članice i članove Akademije Krpan&Babić, od najmlađih do nešto…

 • Dani Otvorenih vrata!
  Dani Otvorenih vrata!

  Pozivamo svu djecu 2013. i 2014. godište na besplatne treninge povodom Dana otvorenih vrata, 28. 8. i 30. 8. 2019. g. od 19:00-20:00h. Dođite u Otvorenu školu i trenirajte, zabavite se, otkrijte svoj talent… :) Nakon isteka Dana otvorenih vrata, imate priliku upisati se na Akademiju i tako postati naši redovni članovi.

Categories

Translate »